חובבי בישול, אוהבי היין ואלה שאוהבים את החיים הטובים ומחפשים בכל פעם מחדש להתרגש מאוכל אותנטי, אווירה אישית ונוף עוצר נשימה. בואו לפסטיבל האוכל הכפרי שיחל ב 27 בפברואר.

יום ראשון 22 פברואר 2015 | מערכת weeeknd
באזור ים המלח התיירות משגשגת בעונת החורף. למעט ימי גשם מעטים מזג האוויר נעים ויציב למדי, בשונה מהקיץ הלח והחם עד אימה. מערכת וויקדנ ממליצה לכם על 3 מסלולי טיול בדרך

יום ראשון 26 ינואר 2020 | מאיה כץ
שעות הבוקר של ימי שישי הן קצובות ומהירות, אך אין דבר יותר כיפי מסיבוב באחד משווקי העיר התוססים: ירקות מהשדה, מאפים מלוחים לצד מתוקים, מגוון אינסופי של תבלינים, דגים, גבינות ואפילו חפצי אומנות עתיקים למול חדשים. בקיצור- תבואו עם מזומן ועגלה.

יום שני 06 מאי 2013 | אורן גבאי גולן
סיור בשוק מחנה יהודה הוא ללא ספק אחד הדברים שאם לא עשית עד היום, אז תכנן אותו למחר. חוויה מלאה טעמים, ריחות וצבעים שעושים כל כך טוב. מומלץ ליום חופש, חג או שישי בבוקר.

יום ראשון 11 נובמבר 2012 | דנה נמדר
עם הטיול בא התיאבון: חיפשנו ומצאנו חמישה מסלולי טיולים שבסופם תוכלו להנות מארוחה באווירה קצת שונה. מאהל בדואי, בתוך בוסתן עצי פרי, 'ארמון' מרוקאי, מערה או בשטח

יום רביעי 27 יוני 2012 | ליאת עיני
עיצוב מודרני עם נגיעות פסטורליות, מטבח פיוז'ן מגוון עם תפריט עשיר ומדוייק, סדנאות אוכל, שף שיוצא מהקופסא ומיקום, אוי המיקום... מסעדת יאניביצ'י - אתם חייבים את זה לעצמכם.

יום שלישי 16 מאי 2017 | שרון שחק
חופשה מוצלחת חייבת לכלול ארוחת בוקר. כי למי יש כוח לחפש איפה לאכול? כי למה להתחיל עם הוצאות על מסעדות? וכי בינינו – אין כמו פינוק של ארוחת בוקר טעימה עד הדלת של החדר. אם אתם מסכימים איתנו, הכתבה הזו בשבילכם. הנה 7 צימרים ומלונות עם אוכל שכדאי לקום אליו.

יום שני 17 יוני 2019 | עמית ביבר
ירקות הגדלים בגינה מחוץ לצימר, ביצים אורגניות, קישים לא מהעולם הזה, גבינות תוצרת בית, לחמי מחמצת עם תוספות מפתיעות ועוד מגוון דברים שלא חלמתם עליהם, הצימרים המגישים את ארוחות הבוקר השוות ביותר שישאירו לכם טעם של עוד.

יום חמישי 29 ינואר 2015 | דנה נמדר
קבלו את המדריך למנגל מוצלח ביום-העצמאות: כל הדברים שכדאי לדעת רגע לפני שיוצאים מהבית. החל מבחירת המקום, דרך התיבול ועד כללי זהירות. והכל כחול לבן

יום שני 23 אפריל 2012 | ליאת עיני
אם אתם מעוניינים לאכול תירס מתוק במיוחד או עגבניות מכל הסוגים כדאי שתבקרו באחד משווקי האיכרים. הסחורה הטריה, הריחות והצבעים תורמים לאווירה המיוחדת שמזמן כבר לא נחשבת לעוד טרנד

יום ראשון 26 ינואר 2020 | ליאת עיני
1234